Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

CHESSNALE ATHENS 2014

H Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία, σε συνεργασία με την ΕΣΣΝ Αττικής, το The Mall Athens και το CultureOut – το ελληνικό κοινωνικό πολιτιστικό δίκτυο –διοργανώνουν για δεύτερη φορά το σκακιστικό φεστιβάλ Chessnale Athens 2014 στους χώρους του The Mall Athens, από 21 Μαρτίου μέχρι 6 Απριλίου 2014.

Η Chessnale Athens 2014, μια φιλόδοξη πολιτιστική και αθλητική διοργάνωση, περιλαμβάνει πληθώρα αγώνων και εκδηλώσεων με κορυφαία σκακιστική διοργάνωση τα πανελλήνια ατομικά πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών, που θα διεξαχθούν από 29/3 έως 6/4/2014.

Στο πρόγραμμα του φεστιβάλ εντάσσονται οι τελικές φάσεις των πρωταθλημάτων μαθητών – μαθητριών Αττικής 2014 (ατομικών και ομαδικών), τα πρωταθλήματα Blitz και Rapid Αττικής (ατομικό και ομαδικό), φοιτητικοί – σπουδαστικοί αγώνες, σεμινάριο κατάρτισης, επιμόρφωσης και πιστοποίησης διαιτητών σκακιού και σεμινάριο κατάρτισης και πιστοποίησης εκπαιδευτών / προπονητών σκακιού FIDE.

Παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις με κοινό σημείο αναφοράς το σκάκι, όπως θεατρική παράσταση, εικαστικές εκθέσεις, live performances, προβολές ταινιών, μουσικά δρώμενα, διαλέξεις κ.α. πλαισιώνουν τις αγωνιστικές δράσεις.

Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 21/3  στις 7 το απόγευμα και για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα πατήστε εδώ.

 Πηγή:http://www.chessfed.gr/